☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆

Nå blir våre populære Aloe vera-drikker enda bedre
Med ny, miljøvennlig pakning og en ny, forbedret oppskrift har våre populære Aloe vera-drikker fått et løft. Den nye oppskriften gjør smaken enda bedre, og de har fått et sunt tilskudd av vitamin C. Nye Forever Aloe Vera Gel™ inneholder nå dessuten enda mer av vår herlige Aloe vera, hele 99,7 %.

• Ny oppskrift – med vitamin C
• Enda bedre smak
• Ny, miljøvennlig Tetra Pak-pakning

☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆

JEG SØKER NYE FORHANDLERE I MITT TEAM
I mai har jeg anledning til å veilede og hjelpe TRE nye forhandlere i gang med sin business. Hvordan du ønsker å gripe muligeten er helt opp til deg, men jeg sender deg gjerne uforpliktende informasjon om hvordan du kan få en heltids- eller deltidsinntekt og hvordan Forever Living kan bli en del av deg og ditt liv.

Send meg en e-post: rebekka@frumaela.no

☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆

Jeg heter Rebekka Mæla og er selvstendig forhandler av Forever Living. Her får du informasjon om produktene, og kan bestille dem direkte fra meg. Du kan også få mer informasjon om hvordan du selv kan bli forhandler og få fantastiske produkter til innkjøpspris.

Forever Living har gitt meg et håp om en bedre fremtid og trygghet for meg og min familie.  Det har gitt meg større frihet, god økonomi, bedre helse og ikke minst personlig utvikling, sammen med fantastiske kollegaer. Send meg en e-post, sett av noen få minutter og gi meg muligheten til å presentere en mulighet for deg som kan forandre livet ditt. Dersom dette er noe som tiltaler deg ønsker jeg å komme i kontakt med deg.

Send meg gjerne en e-post så sender jeg deg en kort forretningspresentasjon. 

Ta sats - grip muligheten - lev suksessen

Rebekka Mæla

rebekka@frumaela.no

I mitt sortimentet finnes alt fra kosttilskudd, hudpleieprodukter, sminke og mye annet spennende! Produktene er basert på økologisk dyrket Aloe vera, og grunntanken er enkel: vis kroppen omtanke, både innvendig og utvendig!
 
Når du handler av meg får du tillegg til produkter av høy kvalitet; 90 dager fornøyd kundegaranti, også personlig service utover det vanlige!
 
Du er hjertelig velkommen til å kontakte meg!

Bli kjent med Forever

Forever har virksomhet i over 150 land i alle verdensdeler, og er dermed verdens største dyrker, produsent og distributør av Aloe vera. Forevers produkter selges av selvstendige forhandlere som ved å være selvstendige næringsdrivende styrer sin egen tid og dermed sin inntekt. Å arbeide med Forever gir mulighet til utvikling, spennende utfordringer og karrieremuligheter.

Aloe Vera